Forum Index
Ό,τι αφορά το τραγούδι και όχι μόνο

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

Να ασχολειθω η οχι??

Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Kλασσικό τραγούδι
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lost

PostPosted: Sat Nov 01, 2008 9:35 pm    Post subject: Να ασχολειθω η οχι?? Reply with quote

Γεια σας,
Ειμαι 18 χρονων και θα ηθελα να αρχισω κλασσικο τραγουδι αλλα δεν ξερω αν εχω τα προσοντα και το ταλεντο.Και με προβληματιζει και κατι που διαβασα πριν λιγο καιρο σε ενα συγγραμμα ενος καθηγητη μουσικης οτι ο δασκαλος του τραγουδιου στο πρωτο μαθημα κανοντας μια απλη ασκηση οπως πατωντας το μεσο Ντο στο πιανο και ο μαθητης πρεπει να πιασει την νοτα αν δεν το καταφερει ουτε με την 2η φορα πρεπει να τον διωξει διοτι ειναι φαλτσος και δεν διορθωνεται ο φαλτσος διοτι ειναι ετσι λογω της κατασκευης του αυτιου.Εγω που το δοκιμασα να το κανω μονη μου δεν μπορεσα να πιασω την νοτα αλλα καταλαβαινω τον ηχο αλλα δεν μπορω να τον μιμηθω.Θα Ηθελα τελικα να ρωτησω αξιζει να ασχολειθω με το κλασσικο τραγουδι και δεν εννοω σιγουρα επαγγελματικα.Θ υπαρξει βελτιωσει η ο φαλτσος ετσι κι αλλιως δεν διορθωνεται οσα μαθηματα και να κανει?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν σας κουρασα και δεν ειμαι στο σωστο μερος για την δημοσιευση αυτου του θεματος
Back to top
View user's profile Send private message
Scadaleto
Site Admin

PostPosted: Wed Nov 12, 2008 5:02 pm    Post subject: Reply with quote

Γεια
δεν είμαι δασκάλα αλλά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι αυτό που διάβασες δεν ισχύει... τουλάχιστον αν πας σε κάποιον σοβαρό καθηγητή...
Αυτό που λες ότι ο φάλτσος δεν διορθώνεται, πάλι είναι πολύ γενικό... διορθώνεται και παραδιορθώνεται...
υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις... νομίζω...

ψάξε για ένα καλό δάσκαλο, αυτός θα σε κατατοπίσει όπως πρέπει....
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Kλασσικό τραγούδι All times are GMT

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum